Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curatenie de intretinere
3 lei
Brand
Transilvania Servicii Cladiri
Cod produs
TSC1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Curatenia de intretinere este un sector de activitate caruia ii acordam o atentie deosebita, motiv pentru care ne raportam in permanenta la standardele europene din domeniul curateniei.

Dispunem de o echipa specializata in servicii de curatenie, caracterizata prin dinamism si seriozitate la locul de munca. Fiind o echipa tanara, este flexibila in ceea ce priveste programul de lucru si adaptabila oricarui spatiu: birouri, spatii comerciale, case, apartamente, hale industriale, etc. Principalele operatiuni cuprinse in curatenia de intretinere sunt:

Aerisirea incaperilor;
Udarea plantelor;
Colectarea/evacuarea gunoiului si inlocuirea sacilor menajeri;
Despaienjenirea si desprafuirea peretilor;
Maturarea/aspirarea cailor de acces;
Aspirarea mochetelor/pardoselilor;
Curatarea prin stergere manuala regim semiumed/uscat a suprafetelor din Inox, PVC, PAL, PFL (ex.: mobilier birouri, usi, tocuri geam, balustrade, prize si intrerupatoare, calorifere, etc)

TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI va intocmi planul de lucru dupa o atenta analiza a spatiului, asigurand atat personalul instruit cat si supravegherea acestuia. De asemenea, vor fi asigurate toate consumabilele, utilajele si ustensilele necesare desfasurarii optime a activitatii.
Din Gura in Gura